Skocz do zawartości
Nerwica.com

Miłość gdy jest duża różnica wieku między kochankami

ellaella01

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 16 ( niedługo 17 ) lat i zako/cenzura/ę się w 35-50 latkach. Mam o nich seksualne i romantyczne fantazje. Nie podobają mi się chłopcy w wieku 15-25 lat. Po prostu nie są dla mnie atrakcyjni. Takie mam preferencje seksualne i nie zamierzam nic z tym robić a przede wszystkim - NIE UMIEM bo nie da się kontrolować uczuć. Zamierzam walczyć o swoją miłość kiedy spotkam mężczyznę który też będzie mnie chciał i będę mieć w nosie co mówią inni. Do tej pory w 99,9% procentach przypadków gdy ktoś mi się spodobał to byli właśnie starsi faceci a tylko z 2 razy w życiu może pomyślałam o młodym chłopaku że jest przystojny i seksowny. Mam takiego sławnego piosenkarza który mnie mega pociąga i jest właśnie w takim wieku. Jest głównym obiektem moich fantazji. Mam marzenie aby właśnie w wieku powiedzmy 19/20 lat mieć faceta który ma około 40. Była teoria że gdy nastolatka zako/cenzura/e się w starszym mężczyźnie to znaczy że nie było miłości ojcowskiej w jej domu ( co za bzdura lol )...że co ? Ja mam ojca który mnie kocha i jakoś pociągają mnie starsi. Biologicznie jest to normalne. Co o tym sądzicie ?

Bardzo proszę bez głupich odpowiedz typu "jesteś głupia i niedoświadczona" itp bo naprawdę wiem co czuję i mam tak od zawsze - od początku okresu dojrzewania kiedy spodobał mi się pierwszy mężczyzna ( aktor ) i NIE JEST TO MÓJ WYMYSŁ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co piszesz mam wrażenie, że u ciebie to jest mocno transakcyjne. Bardziej byłby z tego układ z uwikłaniem emocjonalnym w tle, niż miłość. Nie żeby było w tym coś złego, o ile obie strony są tego świadome i się na to godzą. Ale rozstania po takiej relacji zawsze bardzo mocno bolą. Na tyle, że znam dziewczyny, które po takich relacjach wybierają jednak chłopaków ze swojej grupy wiekowej, bardziej jako tę bezpieczniejszą opcję, lub miłość z wyboru a nie z namiętności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi