Skocz do zawartości
Nerwica.com

Usuwanie konta

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, MicMic napisał(a):

Powiedz mi, co to może pozytywnego dać, że usuniesz konto? Dlaczego uważasz, że robisz z siebie szmate? To przez Indora i Catrione? 

Indor? Cartriona? Jakieś dwie zupełnie obce mi osoby, które tylko pobierznie czytam (albo i nie ) Po prostu nie mam tu zupełnie nic dobrego do napisania. Mogę opisać jedynie kolejny syf i patologię, które codziennie odwalam. Nic więcej tu nie wniosę. Nawet z dzisiaj mam patusiarską przygodę  ale sobie daruję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Purpurowy napisał(a):

Indor? Cartriona? Jakieś dwie zupełnie obce mi osoby, które tylko pobierznie czytam (albo i nie ) Po prostu nie mam tu zupełnie nic dobrego do napisania. Mogę opisać jedynie kolejny syf i patologię, które codziennie odwalam. Nic więcej tu nie wniosę. Nawet z dzisiaj mam patusiarską przygodę  ale sobie daruję.

No i /cenzura/, to pisz, co to, szkółka niedzielna, że wszyscy mają być porządni? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, MicMic napisał(a):

No i /cenzura/, to pisz, co to, szkółka niedzielna, że wszyscy mają być porządni? 

To może w ogóle założę temat "kącik patusiarskiego border antysocjal przegrywu" i tam się będę żalił po wsze czasy? To jest myśl. Idealny temat dla mnie. Nigdzie indziej bym tak nie pasował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Purpurowy napisał(a):

To może w ogóle założę temat "kącik patusiarskiego border antysocjal przegrywu" i tam się będę żalił po wsze czasy? To jest myśl. Idealny temat dla mnie. Nigdzie indziej bym tak nie pasował.

Spoko. Jest tu wszak kilka wątków tego typu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Purpurowy napisał(a):

Załóż sobie dziki Purpurowy, nie no żart ale fajnie mieć swój kącik i sobie pisać w nim, nie zaśmiecając nic innym. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, MicMic napisał(a):

Spoko. Jest tu wszak kilka wątków tego typu. 

I znowu w takim temacie przeczytam milion "złotych rad" które komuś tam pomogły, a mi co najwyżej zaszkodzą. Szpitale, terapie, leki... Wszystko to przerabiam od dwudziestu lat. Co najwyżej z neutralnym skutkiem, a zazwyczaj ze szkodliwym.

W ogóle to nie wiem po co znowu ta dyskusja. Proszę o usunięcie konta i tyle.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi