Skocz do zawartości
Nerwica.com

Kosz

Gość ego

Rekomendowane odpowiedzi

ego nijak bo nawet sie nie zastanawiam nad tym czy do was dolaczyc ;]
Czyli jednak faktycznie problem ze zrozumieniem siebie, choć może to ja mam, ze zrozumieniem Ciebie :bezradny:

Iiwaa, to jak tam grzanie głowy Ci idzie na tym urlopie? dziś na goło czy ze "wspomaganiem intelektualnym"? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa, przyznaj się, jesteś trollem prawda? :] im dłużej Ciebie czytam tym większą pewność mam co do tego. W to, że jesteś prawniczką i to jeszcze ponoć z doktoratem, za cholerę nie uwierzę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa, przyznaj się, jesteś trollem prawda? :] im dłużej Ciebie czytam tym większą pewność mam co do tego. W to, że jesteś prawniczką i to jeszcze ponoć z doktoratem, za cholerę nie uwierzę...

Nie wierz, nie zalezy mi na tym. Generalnie nijak nie zalezy mi na Twojej opinii. Chcesz ocenic, czy jestem prawniczka - pytaj. Byle nie o swoje sprawy. Moge Ci nawet swoje teksty powysylac, jakzes taka niewierna :D niepublikowane, do nazwiska nie dojdziesz.

W pelni swiadomie pisze do Ciebie w tonie dosc grubianskim, przerysowujac pewne kwestie Jest to aktywnosc celowa, rzec mozna, cum dolo directo ;)

Mozesz pytac dlaczego, acz nie polecam wyboru tej jakze niemilej opcji.

Co do doktoratu - nasz wydzial przyjmuje okolo 70-80 doktorantow rocznie, wypuszcza pewnie mniej wiecej 40-50 doktorow w skali roku. Nie wiem, co wyjatkowego w stopniu naukowym doktora. My nie prowadzimy badan naukowych i doswiadczen, a napisanie artykulu naukowego to u nas kwestia nawet 3 dni - jak masz deadline.

Prawo to masowka, moja droga ;)

Prawie 400 osob na jednym roku, ponad 200 pracownikow naukowych - caly przekroj ludzi. Niektorzy ponizaja studentow, niektorzy klna, niektorzy chleja, - jak i w spoleczenstwie. Bys sie porzadnie zdziwila ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi