Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Aranjani, Darowanemu koniowi pod ogon się nie patrzy...oh wait to chyba nie tak..

-- 01 cze 2014, 17:53 --

DwaGuziki, yo,pozwoliłem beke cisnąć D: ?

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, Jakbym mial wydac 7500 na miesieczny pobyt w klinice, to z reka na sercu dokładam 2500 i wylatuje z fajna laska na dwu miesieczne wakacje do AP, wracam uleczony z nerwicy i bagażem wspomnien, których nikt mi nie odbierze :D

Czasem coś w nas umiera i nie koniecznie chce zmartwychwstać.

............................................. Kurt Cobain 1967-1994

Człowiek pozbiera się ze wszystkiego, ale nigdy już nie będzie taki sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macieywwa, nie dobijaj mnie, toz sam planowales na leczniczy wyjazd do ekwadoru, poza tym ja ci nie bronie leciec z laska na wakacje za 10 tys moze ci to pomoze daj Bog, ja tylko wyrazilem swoja opinie na temat wolmedu i polecam to wieskowi nie uwazam tego za zmarnownie pieniedzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hobbyturysta, Jakbym mial wydac 7500 na miesieczny pobyt w klinice, to z reka na sercu dokładam 2500 i wylatuje z fajna laska na dwu miesieczne wakacje do AP, wracam uleczony z nerwicy i bagażem wspomnien, których nikt mi nie odbierze :D

no... prawdziwy facet :great::mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mówiłeś , że serdelek w depresji nie reaguje , na boskie laski :nono:

Edytowane przez Gość

162 cm ironii i cynizmu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.