Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin20.04, moje miasto jest dość senne jeśli chodzi o jakiekolwiek życie w tej sferze, ale prawdopodobnie zapiszę się na kurs fotograficzny, więc może uda mi się wkręcić w dawne towarzystwo artystyczne ;)Aranjani, dokładnie tak samo, wróciłam z stajni wykończona :roll:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie,

Co robicie w nudny sobotni wieczór kiedy zostajecie sami w domu z lekkim przeziębieniem i gorączką 37 stopni? :lol: Podpowie ktoś czym się zająć, bo strasznie mi się nudzi :smile:

Ja co prawda nie mam obecnie ani przeziębienia, ani gorączki, ale dla zabicia nudy słucham sobie muzyki.

-- 19 paź 2013, 18:52 --

Ophelia, witaj. Ja tęskniłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin20.04, no to super, bardzo sie ciesze. u mnie podobnie.całkiem, całkiem :105: no a dodatkowo umówiłam się dzisiaj z kumpelami na wieczór, więc już w ogóle nie mam na co narzekac (przynajmniej dzisiaj)

No to życzę miłego wieczoru. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, szukam filmu na wieczór ;)

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, moje tv nie działa, nie kupiłam nowego dekodera, gdy wprowadzali cyfrową telewizję nadziemną, czy coś takiego :pirate:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.