Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

amelia83, powiem Ci, ze koncowka jest eee taka troche dziwna. Jakby sie tworcy spieszyli z zakonczeniem serii. Zamiast 2 ostatnich odcinkow mogl wyjsc jakis mini sezon z numerkiem 6 z 5-6 odcinkami. No i ostatni wrog tez troche lipny jest. Wiecej nic nie mowie, bo jeszcze cos zaspoileruje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, hmmmmm...ale serial jest imponujący według mnie :105:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masked_Man, :D:yeah:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łaaaaaaaa wy tu seriale ja mam odstawkę od "the walking dead" 3sezonu

nie mam jak i kiedy oglądać

nic za parę mieś w empiku kupię 3 i 4 sezon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, A może wielkie,spadające lodołamacze znikąd,ni stąd ni zowąd idziesz sobie

A tu jeeeb Titanic znikąd,okręt widmo :mrgreen:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, hmm....mordercze chomiki mutanty z czarnobyla :o

łooooooooooooooo

prejetory dawać mi plasma scater i idziemy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz wszamałam jogurt orzechy zupe ciasto teraz chipsy :lol:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, ja czasami mam takie napady obżarstwa :mrgreen:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.