Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Z gier przeglądarkowych sporo grałem w The westa kiedyś,całkiem wciągające było póki nie spie(*&*& gry różnymi aktualizacjami :<.

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie pół dnia, siedzę przy komputerze i na tym forum, staram się zawrzeć jakieś nowe znajomości z marnym skutkiem :smile:.

Ale na forum znajomości czy w ogóle, w całym komputerze? :P

Bez przesady, moje poszukiwania ograniczają się tylko do forum ;D.

´Cause it's always raining in my head,

forget all the things I should have said.

~ Staind - Epiphany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem ochotę na jakiś film, ale zdałem sobie sprawę, że chyba wszystkie już godne uwagi filmy, obejrzałem, dlatego siedzę tutaj od 17, słucham muzyki i odświeżam strony, so boored!

~ Staind - Epiphany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawie pół dnia, siedzę przy komputerze i na tym forum, staram się zawrzeć jakieś nowe znajomości z marnym skutkiem :smile:.

Ale na forum znajomości czy w ogóle, w całym komputerze? :P

Bez przesady, moje poszukiwania ograniczają się tylko do forum ;D.

Rozpędziłam się, wybacz :D

Jakie filmy Cię interesują? Może bym coś poleciła, ale to jutro, bo na dziś żegnam się z forum. Dobranoc :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, yup, choć nie oglądam/oglądałem, ale Tifa Lockhart mi przypadła do gustu ;D.

poem, hm, ciężko powiedzieć, lubię dramaty ;) w takim razie kolorowych snów Ci życzę!

AnYa88, nie myśl tyle, bo będziesz miała problemy z zaśnięciem :).

Edytowane przez Gość

~ Staind - Epiphany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sayace, z FF jest ten problem że to ma pierdyliard gier,filmów, i sam nie ogarniam czasem... to z VII?

Aranjani, :P

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sayace, ja nie wiem jak tam z Tobą jest ;) ale z tego co kojarze umieściłam zdjęcia z dwoma różnymi psiakami. Stąd moje pytanie :roll:

-- 06 paź 2013, 23:27 --

Sayace, dobra... jesli chodzi o bestie to jest długowłosy owczarek niemiecki :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, Nie myśl tyle bo zostaniesz myśliwym.. :P

(Ja to bym wolał nie,coby sobie ze sztucera w łeb nie pier(&**&)

Tak poważniej - czasem dobrze coś przemyśleć,ale nie tak,by na tym się zatrzymać...łączyć to z działaniem,ble ble ble.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.