Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Definicja słowa mentor, najbardziej do Ciebie pasuje, @Dryagan Wszyscy w sieci wiedzą, że "odwalasz" najlepszą robotę za wszystkich. 

Jesteś zbyt skromny, mentorze ; ) 

Tak naprawdę się nie droczę, poważnie, mentor to ktoś kto nam wskazuję jakąś drogę, słowo może brzmi tak poważnie, dostojnie, ale niesprawiedliwością było by Cię uniżać. Jest wielu psychologów /psychiatrów, nauczycieli, którzy dobrego podejścia do człowieka nie mają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wracając do tematu, bradzo bym chciała by cień wiatru zaczął myśleć podobnie. By nie tkwił w gównie Szczura, które do niczego nie prowadzi. 

Ty chciałbyś być ze mną w górach teraz gdzieś w śnieżnej Finlandii, no może nie koniecznie teraz. Do zimy może zmądrzejesz i o górach będzie można pomyśleć, ale taka jest prawda, że Ty nie chcesz taki być. Ja to wiem i Ty to wiesz, wszyscy którzy Cię poznali to wiedzą.

To nie są Twoje wartości, wyznania. 

Jesteś zatruty i potrzebujesz odtrucia tak samo jak ja czy inni. Tylko inni jakoś ogarniają. 

Nie będę też walczyć o coś dla Twojego strollowanego śmiechu, bo jesteś podatny na głupoty a ten zaraz Cię ozłoci, że Ty w głupocie żyjesz i mu to pasuje. Dlatego też Cię wcześniej oceniłam jak oceniłam, bo ja nie będę się poniżać dla kogoś kto jest fałszywy dla zysku i krzywdy innych, zwłaszcza tych których naprawdę kocha. Tak naprawdę nic nie znaczącego w porównaniu z tym jakie piękno, wolność czujesz w sobie, gdy żyjesz w zgodzie z własnymi wartościami.

Ja to czuję mimo tego, że w ciele swoim odczuwam dyskomfort jak ch*j, przynajmniej jestem sobą, w duszy, nawet gdy mi ją wyrywają, łączą, mój mózg, moja dusza jest silna i wie czego chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na ten utwór, widzę mentora relica.

Patrząc na podobny utwór, który wysłałam wczoraj dla ukochanego, widzę prawdziwego cienia wiatru. 

Wysłuchaj się w te dźwięki cieniu i ocal tamten czas, tamtego siebie.

To, że życie teoretycznie i niby praktycznie idzie do przodu, można przeżyć wiele nowych chwil, one z tak zatrutą pamięcią, z takim obrazem Ciebie, nie dadzą mi prawdziwego szczęścia.

Prawdziwe szczęście dawała mi wiara w Twoje wartości. 

Albo w obraz człowieka, mentora relica, którym się inspirowałeś, kierowałeś, pisząc to wszystko, emanując tak pozytywną energią jaka wtedy od Ciebie biła, zwłaszcza tej energii mi brakuje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 godzin temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

że użytkownicy otoczyli mnie ciepłem jakiego potrzebowałam. 

8 godzin temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Podoba mi się tutaj na forum, jest fajne towarzystwo, administratorzy, moderatorzy, administrator Dryagan szczególnie, który swoją inteligencją psychologiczną, zdobył moje serce, stał się mentorem moim. 

Cieszę się niezmiernie, że znalazłaś tutaj to czego potrzebujesz :yeah:

Osobiście dla mnie jest to największa idea tego forum ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi