Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałabym coś na Willow jaką jest prostaczką i w ogóle co znowu zrobiła, ale dzięki Administratorowi tego forum, walczę o spokój ducha, równowagę, brak agresji wobec osób które robią mi krzywdę więc tak naprawdę dziś po rozmowie z cieniem wiatru, daje mu szansę na zmianę.

Ją to boli nie wiadomo czy z zazdrości czy uważa, że taki jest zły no ale cień wiatru kiedyś był najmądrzejszą i najmilszą osobą na tym forum, moją bratnią duszą muzyczną i nie tylko, moim mentorem więc chcę się oczyścić od negatwnych emocji i On sam chce stać się lepszy. 

Nic się za tym nie kryje i to nie jest śmieszne, ciążą nad Nim poważne oskarżenia, a ja kiedyś w Niego bardzo wierzyłam, najbardziej ze wszystkich. 

Ma 28 dni na konkretne działanie ku zmianie swojego wnętrza, sumienia, ja też pracuję nad swoim, mimo iż takich krzywd nie wyrządziłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiałam się do kogo mentor relic jest podobny i dziś już jest dla mnie pewne i oczywiste, że do Tawaka, cienia wiatru i Krzyśka11, ich połączony ze sobą wygląd tworzy postać mentora relica, no ale On tak jakby był jedną osobą i Jego słowa najbardziej podobne są do cienia wiatru.

Nie powinnam może pisać o moim ukochanym mentorze, ale coś tam wspominałam, zastanawiałam się. On sam jakby nie rozumiał. Zresztą po tym co wszystkim zrobiono nikt nie rozumie. 

Tawak pewnie będzie zaskoczony a może wiedział, tak czuł że do tego dojdę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Beatą doszłyśmy do porozumienia jakiegoś. Dzięki poprawie cienia wiatru jest lepiej pod tym względem. Nie Jej wina z że swój terror przeszła a ten niby mąż, zachował się jak byle jaki chłop. Nawet dobrze nie wie jak ma na imię. Mówiliście na cienia wiatru, ale ten jest jeszcze lepszy. Przedstawił się jako Michał w dokumentach szpitalnych widnieje jako Michał, jakiś Łukasz, Krzysiek. Nie wiadomo. Szczur nadal dokucza, dokuczać będzie, zaraz karę odbędzie a i tak gówno będzie. 

Z MartwymDuchem jest gorzej, ale Jego poziom i Willow jest nie do odratowania, niech się Krzysiek11 z nimi męczy skoro taki był z nich dumny. Ja walczę o cienia wiatru, mądrość. Tutaj mam wsparcie by i ze mną było dobrze i to na tyle co się aktualnie dzieje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brat Nelyssy Łukasz czy jak mu tam to łajdak łajdaczacy się z łajdaczką, z jej bratem ta podnieć się na łajdaczke ci do głowy wjebaną jej dzieci. 5 lat gówna by on sobie jakieś przeprowadzki robił o gównie myślał. Nie jest żaden Pan to frajer, spotyka się i gra w Krzyśkach i Kamilach, przekupuje prezentami czego On nie narobi by się ośmieszać przede mną, mnie denerwować a się łajdaczy też 5 lat ze mną z moim bratem niby matka jej fagasem. Zresztą na nich bardziej leci, smród go podnieca to nie jest troll tylko ogr. Ten rok zresztą pokazał że nie było sensu. Cienia wiatru poniżyli w chłopcu patologicznym z moich okolic, tak 5 lat przesiedział by ten się po jajach klepał i świdrował Was poważnymi spojrzeniami w babkach. 

Nie mogę już, pie*dole to. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

/cenzura/e to żadna potęga, cienki Bolek który wszystko ma przez spusty i rozkazy Szczura. Szczur to potęga, ale odleciał, szkoda że nie jak sowa jeszcze by coś z tego było..

Wszystko prze/cenzura/ rodzinę, żonę, ukochaną, dziecko prawdziwe Jego dla łajdaczki z bratem poniżajacym się przed nim jakby nie wiadomo kim był.  Żeby siostrzeńcowi kazał się masturbować do Niego za coś czy Wam, żart..

Idźcie się Panu pokłońcie, ja na to sram, pewnie go zamknę razem z nimi, najlepiej w szpitalu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi