Skocz do zawartości
Nerwica.com

OT

miL;)

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, MicMic napisał(a):

To prawda.

Jakkolwiek nie jestem solipsystą, to nie da się tak łatwo stwierdzić, że solipsyzm, czy tam szerzej idealizm, jest fałszywy. Nie zrozumiałem, co masz na myśli w dalszej części wywodu 🙂

xD zajebisty argument :D

Co robisz w realu, kim jesteś, masz odwagę..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Pewnie chodziło mu o zniekształcenie wspomnień, jakieś może że po czasie nam się coś wydaje albo zapominamy cos traumatycznego. Ale to twoja żona coś potwierdziła, więc no

@MicMichaa Kiusiu idealny dla Ciebie partner do dyskusji. Też fajne rzeczy pisze, zaciesz na gębie dostanę :D

@Verinia słońce, podyskutuj lepiej z nimi, my z milem jesteśmy ignorantami w naszym świecie. Może tak łatwo nie nadajemy wartości czemuś co dla nas jej nie ma? Ktos kiedyś powiedział że coś jest wartościowe i jak wy się z tym kimś zgadzacie to spoko. Ale może być coś dla mnie bełkotem (bełkot w mowie potocznej, może wasza trójka czasem stosuje)

Dalila ja wtedy biegałem wieczorami po 10 km, słuchałem Hansa Zimmera . I zobaczyłem jak świadomie moja żona mnie odrzuciła dla kochanka.... Chciałem go zabić... Chciałem ją zabić.... Obecny świat powie debil który nie nadąża...

Mam córkę i syna których kocham nad życie, żonę która dni mi sięię co noc śni  jak mnie zdradza... I Boga który mówi wybacz... Luzik, nie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, miL;) napisał(a):

Dalila ja wtedy biegałem wieczorami po 10 km, słuchałem Hansa Zimmera . I zobaczyłem jak świadomie moja żona mnie odrzuciła dla kochanka.... Chciałem go zabić... Chciałem ją zabić.... Obecny świat powie debil który nie nadąża...

Mam córkę i syna których kocham nad życie, żonę która dni mi sięię co noc śni  jak mnie zdradza... I Boga który mówi wybacz... Luzik, nie..

Ja bym nie umiała :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, miL;) napisał(a):

Współczuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, MicMic napisał(a):

Xdd wyluzuj człowieku Lol 

Widocznie życie cię oszczędziło, nie tak łatwo wyluzować jak marzenie cię ograło...

Dostałem strzał, jakoś się podniosłem, chyba chciałem coś udowodnić więc osiągnąłem sławę, prestiż i pieniądze. Nienawidziłem tego, mówiłem przełożonym, nie chcę, w dupie mam stanowiska i zaszczyty.

Miałem wszystko, tylko korzystać... I przyszła choroba i powiedziała żona cię okłamała. I zdradziła.... Żyję... Może nie potrafię wyluzować. Kocham dzieci, dam im wszystko a żona ma do mnie pretensje bo wieczorami piję..... Kórwa jakim trzeba być idiotą albo mieć zjebany mózg... Czasem jak słucham kumpli z roboty to ,mam wrażenie że jestem idiotą bo oni mają młode dupy na boku i dziwią się że ja tego nie chcę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, miL;) napisał(a):

Widocznie życie cię oszczędziło, nie tak łatwo wyluzować jak marzenie cię ograło...

Dostałem strzał, jakoś się podniosłem, chyba chciałem coś udowodnić więc osiągnąłem sławę, prestiż i pieniądze. Nienawidziłem tego, mówiłem przełożonym, nie chcę, w dupie mam stanowiska i zaszczyty.

Miałem wszystko, tylko korzystać... I przyszła choroba i powiedziała żona cię okłamała. I zdradziła.... Żyję... Może nie potrafię wyluzować. Kocham dzieci, dam im wszystko a żona ma do mnie pretensje bo wieczorami piję..... Kórwa jakim trzeba być idiotą albo mieć zjebany mózg... Czasem jak słucham kumpli z roboty to ,mam wrażenie że jestem idiotą bo oni mają młode dupy na boku i dziwią się że ja tego nie chcę...

Nie oszczędziło, ale pewnie w inny sposób. Mnie nikt nie zdradził. Nie mam też stanowiska, prestiżu, kariery, pieniędzy etc.

Jeśli żona Cię zdradziła, to po co z nią jesteś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi