Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zdjęcia 🥂💜

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Szczebiotka napisał(a):

Ale ty masz piękne oczyska

Dziękuję 💗 💗 💗 

Zaraz i tak zmieniam kolor na popielaty blond. Ale nie wiem, czy uda się przykryć rudy. Uwielbiam rudości, ale często zmieniam kolory. Rudy jest trochę dla mnie zbyt ekstrawagancki. Często zmieniam kolory, ale nie chciałabym już wracać do całkiem ciemnych. Chcę w końcu zapuścić trochę włosy, ale przez rozjaśnianie musiałam ścinać. I może jeszcze zamówię keratnę do prostowania. Moje naturalne to loki, ale za dużo z nimi zabawy. A po paru dniach robi się puch i szopa 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

Dziękuję 💗 💗 💗 

Zaraz i tak zmieniam kolor na popielaty blond. Ale nie wiem, czy uda się przykryć rudy. Uwielbiam rudości, ale często zmieniam kolory. Rudy jest trochę dla mnie zbyt ekstrawagancki. Często zmieniam kolory, ale nie chciałabym już wracać do całkiem ciemnych. Chcę w końcu zapuścić trochę włosy, ale przez rozjaśnianie musiałam ścinać. I może jeszcze zamówię keratnę do prostowania. Moje naturalne to loki, ale za dużo z nimi zabawy. A po paru dniach robi się puch i szopa 😛

Widzisz a ja bym chciała loki 😅 mam lekko falowane i teraz ogólnie rozjaśnione. Ale ja już od kilku miesięcy nie farbuje, mój naturalny to blond. Ale chce żeby teraz wyszedł mój siwy 😅bo niestety farby tego koloru mi nie robią 😏 ja też zawsze dużo farbowałam. Z rudego ciężko ci będzie. Moja córka zawsze na rudy albo czerwony, tylko szybko schodzi czerwień z włosów 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi