Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czym jest dla Was poniżenie?

You know nothing, Jon Snow

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Z innego forum jest, tu ma pewnie inny nick. Ale to bez znaczenia. 

Chciałam poznać Wasze zdanie co jest poniżające w życiu. 

A skąd ktoś z innego forum miałby wiedzieć że jesteś tu pod innym nickiem? Miałaś zhakowany komputer?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

A skąd ktoś z innego forum miałby wiedzieć że jesteś tu pod innym nickiem? Miałaś zhakowany komputer?

Przedstawiłam się tutaj kim jestem więc wszyscy wiedzą. 

2 minuty temu, Catriona napisał(a):

Wszystkie osoby które ona wymienia w swoich postach, a przynajmniej 90% co najmniej to osoby z innego forum. Z którego pewnie została przegoniona, tak jak z kilku innych 🙃

Dla mojej chwały wedle ich uznania te bany dostałam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Takiej wiedzy nie masz bo nie hakujesz kogoś by być pewnym. Powściągnęłabym takie osady.

Wiem, mam Ci powymieniać jej nicki z innych forum. Zresztą wklej w google dowolny jej post o relicu czy innym tworze i dopisz forum - zobaczysz ile for Ci wyskoczy. Od 2 lat w kółko po różnych forach pisze o tym samym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Nie mieszam się już. Tez moze być tak, że ktoś jej posty stąd kopiuje i wkleja gdzie indziej. Teoretycznie ...

Posty które powstały np. 2 lata temu na innych forach? Ona od lat krąży po różnych forach i pisze te bzdury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Catriona napisał(a):

Posty które powstały np. 2 lata temu na innych forach? Ona od lat krąży po różnych forach i pisze te bzdury.

No i będę to pisać jak obiecałam. Mój ukochany mentor relic został poniżony przez cienia wiatru i Szczura, to starszy człowiek. 

@Catriona

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Melodiaa napisał(a):

@You know nothing, Jon SnowWrzucanie linków do innych for jest niezgodne z regulaminem. 

Jeżeli temat będzie wychodził poza ramy dyskusji zostanie zamknięty. Masz już własny wątek w którym dzielisz się swoimi przemyśleniami. 

Rozumiem. No mnie chodziło ogólnie o pytanie czym to poniżenie jest a nie by pisać o tym co u mnie w wątku, po prostu nawiązałam mniej więcej. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi