Skocz do zawartości
Nerwica.com

Brak znajomych

Kafelki

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 12.08.2024 o 18:49, ubezo2 napisał(a):

Witam, ja też nie mam. Jestem osobą lękliwą i unikającą, Chętnie bym się z kimś zaprzyjaźnił najlepiej z centralnej Polski

Mam na imię  Wojtek i też mam 12 lat... xD A serio to też jestem lękliwy i unikający oraz z centralnej Polski 🙂

Edytowane przez AVRL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już 2 osoby z centralnej. Grupa na facebooku plus czat na messengerze dla chętnych... może byłaby opcja dobra dla wielu osób z tutaj żeby znaleźć jakieś kontakty, poprawić swoje samopoczucie:) Tylko by to już nie było anonimowo. Taka grupę na fb założy się w 2 minuty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Raccoon "rozmawiasz" z nami na Forum, wiem, to trochę inaczej, ale jednak. Mimo wszystko... człowiek jest istotą społeczną i potrzebuje jakichś interakcji z innymi przedstawicielami swojego gatunku (niezależnie od formy). Samotność jest smutna, nawet jeśli ktoś wmawia sobie, że to lubi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że jest to w porządku! Wiele osób przechodzi przez okresy w życiu, kiedy czuje się bardziej samotnie. Ważne, aby otworzyć się na nowe znajomości i dać sobie szansę na spotkanie ciekawych osób. Może warto dołączyć do jakiejś lokalnej grupy lub klubu zainteresowań? Często takie miejsca oferują świetną okazję do poznania ludzi z podobnymi pasjami. Jeśli chcesz, możemy spróbować razem coś zaplanować! Jakie masz zainteresowania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi