Skocz do zawartości
Nerwica.com

Poznam dziewczynę - południowa Polska

lukasz84pe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem Łukasz, mam 33 lata, mieszkam w Zabrzu na Górnym Śląsku i szukam partnerki na stałe.

Foto i opis można zobaczyć w moim profilu na serwisie IPON:

https://www.ipon.pl/randki/profile/Luc84

W skrócie: spokojny, trochę samotnik, raczej rozsądny, choć średnio zaradny życiowo ;) Nie palę, alkohol sporadycznie tylko. Niestety nieco z nadwagą :/ Nie ciągnie mnie zbytnio do posiadania dzieci. Poza tym jestem ateistą, ale lubię np. święta i nie przeszkadza mi jeśli dziewczyna jest religijna, pod warunkiem że nie wiąże się to z dziwnymi poglądami typu seks dopiero po ślubie i w jednej pozycji, bo wiara zabrania. Nie szukam przygód i w sumie jestem trochę kiepski w tej dziedzinie, ale uważam że zgodność i odpowiednia aktywność w tej sferze jest bardzo ważna.

Mam zdiagnozowaną osobowość schizoidalną, tak więc nie jest to do końca choroba, ale normalność też nie ;) Nie mam na to renty, jedynie orzeczenie o niepełnosprawności w stopniu lekkim i normalnie pracuję. W sumie wszystkie moje związki były z dziewczynami mniej lub bardziej zaburzonymi i w zasadzie nie wyobrażam sobie związania się z dziewczyną całkowicie zdrową, to jakaś abstrakcja dla mnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Łukasz , dalej szukasz jakiejś pupci ;)

Ech , dalej próbujesz . Podziwiam upór .

Jednak nawet jakbym miał wolną siostrę( nawet cioteczną ) to bym Ci jej i tak nie oddał ,,, bo ty ateista , i to taki co by chciał wykorzystać przed ślubem niewinną, cnotliwą ,,,wariatkę .

Szukaj dalej ,,,,ale pamiętaj Bóg Cię obserwuje . ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dalej, tylko znowu ;) W ciągu ostatnich 3 lat w sumie byłem na raty przez niecałe 2 lata w związku z jedną dziewczyną, tylko że to taki dosyć pokręcony związek na odległość był, bo kilka miesięcy razem, potem ona zrywała na kilka miesięcy, potem znowu wracała i tak chyba 4 razy. Ostatnim razem właśnie przez religię. Może to i dobrze i w końcu poznam kogoś odpowiedniejszego dla mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam. Ostatnio mam pecha do mało kontaktowych znajomości, a osobiście uważam że jak ktoś chce to codziennie znajdzie troszkę czasu żeby rozwijać relację. Nie żeby cały dzień gadać, bo to byłoby tak samo męczące, ale jak komuś choć raz się nie chce w ciągu dnia sprawdzić maila to takie znajomości są do niczego, bo w takim tempie to ciężko w rozsądnym czasie się spotkać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam. Po kolejnym nieudanym epizodzie z nie pamiętam już którym powrotem do jednej z moich byłych, szukam dalej dziewczyny.

Link do foto i mojego opisu tutaj:
https://www.ipon.pl/randki/profile/Luc84

W skrócie mam niecałe 35 lat obecnie, mieszkam w Zabrzu, pracuję, mam orzeczenie na zaburzenia osobowości. Ogólnie raczej spokojny jestem i trochę samotnik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi