Skocz do zawartości
Nerwica.com
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Lord Cappuccino

[DOGRYWKA] Mister forum 2015

Misterem forum 2015 powinien zostać?  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Misterem forum 2015 powinien zostać?

• Zebrec
      40
    • DeNiro
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

zagłosowałam na delfina :lol:

Przyznaję, że pierwsza fotka DeNiro robi robotę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zazdroszczę dogrywy i dodatkowych nerwów. Pozdrawiam panowie i powodzenia życzę :papa:

Mój kandydat przepadł, ale może to i dobrze ... przynajmniej baby się na niego nie rzucą :mrgreen:

Btw Czemu organizator przypisał sobie fotki DeNiro eek.gif ? Nieładnie :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Avatar nie ten obok zdjęć :!: ... nieważne

Nikt mnie nie oszukuje ... mam nawet zniżkę na pończochy :D

Ale w temacie ... ciężko byłoby mi wskazać faworyta spośród obecnych, bo każdy ma w sobie pewien urok osobisty ... generalnie porównywalnie przystojni :angel: Nie chciałabym nikogo faworyzować, ale jak się naćpam benzo, to nie wykluczam zagłosować na minutę przed końcem ... tylko może mi się jebnąć, za co z góry przepraszam :uklon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chwaląc się jam do tej dogrywki doprowadził. A myślałem, że mój jeden marny głos nic nie może zmienić. Czekam na wywiady, konferencje prasowe i rauty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Nie chwaląc się jam do tej dogrywki doprowadził. A myślałem, że mój jeden marny głos nic nie może zmienić. Czekam na wywiady, konferencje prasowe i rauty.
zrobię koreczki z parówek i pumperniklu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zebrec, z pewnością to zrobię. Teraz mój głos dla równowagi wędruje do Ciebie. :D

Pluszowa, pumpernikiel mniam mniam. Przypomniałaś mi dzieciństwo i Katowice. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hans, śmiem twierdzić, że pumpernikiel nie jada się tylko na Śląsku :shock: Ale w razie czego mnie doinformuj, bo ja w końcu tak jakby ze Śląska, to smak owego cudu piekarstwa ( kochana TŻ :105: ) znam :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, teraz pewnie wszędzie jest dostępny, ale zaraz po upadku komuny, gdy jeździłem do Katowic z mamą na badania serca, mama zawsze kupowała dla mnie i dla ojca pumpernikiel, bo tam gdzie mieszkaliśmy nie był dostępny. Pamiętam takie biało-niebieskie opakowanie i napis "Pieczywo Ludka".

A i V2 na kochaną TŻ. :pirate:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, teraz! Gonić ich tam wszystkich, niech te pola dookoła obrabiają z Tuszynem na czele. Łaska tylko dla nielicznych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

DeNiro, przegrałeś pierwsze miejsce, zamiast zdobyć drugie. Wszystko przez dogrywkę... i Hansa! :twisted:

Pamiętam takie biało-niebieskie opakowanie i napis "Pieczywo Ludka".
Opakowanie nadal tak wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.