Skocz do zawartości
Nerwica.com
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Lord Cappuccino

[NABÓR] Konkurs Miss Forum 2015

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie z tradycją naszego forum ogłaszam tegoroczny nabór do konkursu, którego celem jest wyłonić Miss forum 2015.

Regulamin Konkursu:

a) Każda osoba zainteresowana wzięciem udziału w konkursie Miss forum 2015 powinna zgłosić swoją kandydaturę w tym temacie.

b) Post ze zgłoszeniem powinien zawierać minmum dwa, a maksymalnie trzy zdjęcia przedstawiające kandydatkę.

c) Kandydaturę należy zgłosić najpóźniej 29.01.2015 (cwartek), do godz. 23:59.

d) Ze względu na to, że maks. ilość opcji w ankiecie jest odgórnie ograniczona do 25 - tyleż maksymalnie kandydatur płci żeńskiej zostanie uwzględnionych w konkursie.

e) Ankieta umożliwiająca anonimowe oddanie głosu na kandydatkę zostanie utworzona gdy liczba zgłoszonych kandydatek osiągnie 25, lub gdy minie wyznaczony czas zgłaszania kandydatur (29.01.2015).

f) zdjęcia przedstawiające kandydatki muszą być w miarę aktualne (nie sprzed 10 lat i 20kg temu).

g) Nagroda:

- za uzyskanie pierwszego miejsca specjalna ranga pod nickiem: Miss Forum

- za uzyskanie drugiego miejsca specjalna ranga pod nickiem: II Miss Forum

- za uzyskanie trzeciego miejsca specjalna ranga pod nickiem: III Miss Forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje punktu ze foty nie moga byc sprzed 10 lat i 20 kg tylo w miare aktualne ...zeby nie bylo takich cyrkow jak w tamtym roku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

harlancoben, ale piękno kobiece nie jest wcale próżne, najpróżniejsza jest zazdrość. Natura nie wybiera i nie wybiera się jej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
najpróżniejsza jest zazdrość

to jest niestety tak głupie, że aż nie wiem, jak skomentować. zazdrość jest niska i jakakolwiek, ale nie próżna fuck

mam wrodzony problem z disowaniem pędu za powierzchownością i jej umiłowaniem, nic na to nie poradzę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, bo pączucie siedzą w ukryciu :mrgreen:

Swoją drogą to bez sensu, żeby się samemu nominować ... pochwała narcyzmu, czy jak :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arasha, to tylko zabawa w której wiekszosc nie chce brać udziału bo się wstydzi albo coś, więc najlepiej zamiast pustych nominacji kandydatki same się zgłoszą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

no dobra, też się zgłaszam, może kogoś to zachęci. dawać foty suniska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hans, to jestem ja na jednym i na drugim.

tylko kąt światła był inny, dlatego takie złudne wrażenie że to są dwie rożne osoby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamiętajcie że wybory miss to nie tylko uroda, stąd tez te pytania, na które każda odpowiada, że jak wygra będzie zwalczać wojny i głód na świecie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
pamiętajcie że wybory miss to nie tylko uroda, stąd tez te pytania, na które każda odpowiada, że jak wygra będzie zwalczać wojny i głód na świecie.

Ten post jest serio?bo mam mieszane uczucia ,to nie wybory Miss Świata jesteśmy na forum nerwica.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

śmiem twierdzić, że dżeto-dick mógł to napisać z przymrużeniem oka, ale w sumie nie wiem, nie znam się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

nie kontrast, wystarczy mi w dorobku urodowym tytuł lokalnej miss żniw z zeszłego roku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.