Skocz do zawartości
Nerwica.com
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
dequin80

Szukam kobiety-drugiej połówki

Rekomendowane odpowiedzi

Poznam kobietę w wieku 28-34 lata z łodzkiego - łowicza, łodzi czy sochaczewa, w celu wspólnego spędzania czasu i poznawania się. Mam 34 lata, z wykształcenia farmaceuta i biolog, obecnie nie pracuje, mieszkam z rodzicami w łowiczu. Zapraszam do kontaktu gg 49350537

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

dequin80, a Koledze się nie pomyliły fora? To nie jest kącik matrymonialny w sumie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Candy14, a niech sobie ma branie - mnie nie ubędzie :yeah: tylko nie rozumiem idei. No rozumiem, ktoś ma problemy z psyche, szuka tu znajomości, bo jest samotny tak. Ale ten post brzmi jak typowe ogłoszenie matrymonialne. Dlatego się zbulwersowałem. :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

No przecież jak ktoś bardzo narzeka na samotność i się czai, to mu radzą założyć wątek :lol: A teraz się wyśmiewacie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Niete, A masz chociaż cycki, ze tak się wyrywasz?

Jednego cycka ma chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nicholas1981, spokojnie..niepracujacy 34 latek mieszkajacy z rodzicami raczej nie bedzie mial brania ;)

Czy ja wiem Candy ? Ja też na utrzymaniu rodziców jestem, tylko nie z łódzkiego :why: I nawet mieszczę się w przedziale :hide:

Jaka szkoda !

Ale cholera coś mi się zdaje, że Loopy i emilk będą mieli konkurencję ... oni też szukają :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
No przecież jak ktoś bardzo narzeka na samotność i się czai, to mu radzą założyć wątek :lol: A teraz się wyśmiewacie!

Jak Ty założysz, to będę wiedziała, że to przeddzień sądu ostatecznego i zacznę się laminować w bunkrze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jak Ty założysz, to będę wiedziała, że to przeddzień sądu ostatecznego i zacznę się laminować w bunkrze

Hehe, przecież ja już szykuję focie, laluniu. A jak nie pójdziesz wreszcie spać, to i tak wcześniej fikniesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Hehe, przecież ja już szykuję focie, laluniu. A jak nie pójdziesz wreszcie spać, to i tak wcześniej fikniesz.

10 filtrów, artystyczny efekt czarno-białej foty i suknię druhny kołować będę musiała :roll: Może mi jednak tego nie rób...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Hehe dobre a jakby napisał że ma 3 mieszkania i dwie firmy zmieniłoby coś w tym ogłoszeniu :mrgreen:

Ale swoją droga to chyba nie najlepsze miejsce na szukanie partnera

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Mam 3 samochody w tym dwa porsche 911 i 918, apartament w Dubaju, konto w Luksemburskim banku z 60.000.000 $. Szukam zaburzonej aspołecznej psychopatki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No w wieku 34 lat z rodzicami, to faktycznie mega reklama :uklon:

Też tak mieszkam nie jest to powód do chwały no ale widzę że to skreśla faceta w oczach 99% kobiet, nic dziwnego ze jestem sam. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę po dyskusji, że nie tylko ja nie wierzę w miłość. Chociaż w tym ogłoszeniu jest tylko o wspólnym spędzaniu czasu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi