Skocz do zawartości
Nerwica.com
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Lilith

Awarie/błędy na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Dział IT nie informuje Nas o swoich krokach, ani o tym, kiedy naprawi usterki.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość myślący91

Chyba tego już nie naprawią 😂

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

[[Template core/front/forms/commentTemplate is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Taki oto komunikat na czarnym tle wyświetla się w okienku prywatnej odpowiedzi. Nie można go usunąć, tym samym nie da się napisać wiadomości. 

 

 

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
5 godzin temu, anemon napisał:

[[Template core/front/forms/commentTemplate is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Taki oto komunikat na czarnym tle wyświetla się w okienku prywatnej odpowiedzi. Nie można go usunąć, tym samym nie da się napisać wiadomości.

 

Błąd został już zgłoszony, wczoraj był update Forum i nie wszystko jeszcze chodzi jak należy, prosimy o zgłaszanie tutaj błędów które zauważycie. W tej chwili PW nie działa poprawnie...

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Problem z pw ma zostać jak najszybciej rozwiązany.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

PW już działa!

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

W chromie (nie żadnym build dev, tylko defaultowa wersja) nie działa pasek do logowania, prawdopodobnie okno które ma się wyświetlić (jak strzelam za pomocą jquery) tego nie robi (więc może problem z wtyczką - nie aktualizował ktoś czegoś na serwerze z javascriptu?).

To w sumie poważny problem, chociaż wcześniej też miałem problemy z forum na chromie.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@Reghumcały czas coś robią. Nadal masz ten sam problem?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Godzinę temu, Lilith napisał:

@Reghumcały czas coś robią. Nadal masz ten sam problem?

Tak, przeładowałem też stronę za pomocą wymuszenia wyczyszczenia cache (CTRL + F5), nie pomogło 😕

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
W dniu 4.06.2019 o 20:20, Reghum napisał:

W chromie (nie żadnym build dev, tylko defaultowa wersja) nie działa pasek do logowania, prawdopodobnie okno które ma się wyświetlić (jak strzelam za pomocą jquery) tego nie robi (więc może problem z wtyczką - nie aktualizował ktoś czegoś na serwerze z javascriptu?).

To w sumie poważny problem, chociaż wcześniej też miałem problemy z forum na chromie.

Zabawna sprawa, bo mam taki problem z firefoxem (także problemy z odpowiadaniem), a na chrome wszystko działa.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×