Skocz do zawartości
Nerwica.com

@Polecam/Odradzam

Pieprz

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę zaproponować temat w którym robimy to co chyba najlepsze - pomagamy sobie wzajemnie. Idea jest prosta, kto chce wypisuje rzeczy które poleca lub odradza innym. Są tylko 2 zasady. Pierwsza to, żeby nie zaśmiecać, polecamy i odradzamy tylko takie rzeczy które wg. nas mogą się komuś przydać. Druga to, dla przejrzystości, używamy zielonej małpki (@) przy poleceniach i czerwonej (@) przy przestrogach. A tak poza tym możecie polecać czy odradzać na co tylko macie ochotę.

Zachęcam też do dzielenia się swoimi doświadczeniami odnośnie poleceń czy przestróg innych userów :)

Zacznę

@ polecam pastę colgate total pro gum healt. Działa dokładnie tak jak obiecuje opakowanie czyli znacząco redukuje krwawienie z dziąseł (co jest ważne jeśli zależy komuś na zębach). W moim przypadku miałem z tym duży problem, teraz mam mały :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre...

skoro już spamuję, to muszę coś dodać

@Z cyklu kulinaria - jeśli smażysz cebulę pamiętaj, żeby ją posolić, wtedy zamiast zrobić się brązowa najpierw się zeszkli. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@polecam: :angel:

Słuchanie muzyki wszelkiego typu i niekierowanie się wyłącznie zasadą: "słucham tego bo tak już mam/ to lubię, bo znam/ jakoś tak wyszło".

@odradzam :pirate:

Niepotrzebnie złoszczenie się na zjawiska, zamiast próbować zrozumieć co jest nie tak i temu zaradzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi