Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Catriona napisał(a):

jakoś dziwnie wszyscy skupili się na moim poście, w sumie nie, nie dziwne. egocentrym w nerwicy jest normalny, niestety świat tak nie działa i nie wszystko jest o Was. 
Ja odpowiadam za to co napisałam - nie za to co ktoś sobie nadinterpretuje.

pytanie: po co to napisałaś? ani to miłe, ani dążące do jakiegoś rozwiązania... nie lepiej kwasy wyjaśniać prywatnie? jak coś nie pasuje, to przecież można o tym dać znać osobie, której się to dotyczy.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, little angel napisał(a):

pytanie: po co to napisałaś? ani to miłe, ani dążące do jakiegoś rozwiązania... nie lepiej kwasy wyjaśniać prywatnie? jak coś nie pasuje, to przecież można o tym dać znać osobie, której się to dotyczy.....

Za dużo by pisać. Nie, nie da się tego wyjaśnić - więcej nie mogę napisać, a inni userzy mogą to potwierdzić, którzy są w temacie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Catriona napisał(a):

jakoś dziwnie wszyscy skupili się na moim poście, w sumie nie, nie dziwne. egocentrym w nerwicy jest normalny, niestety świat tak nie działa i nie wszystko jest o Was. 
Ja odpowiadam za to co napisałam - nie za to co ktoś sobie nadinterpretuje.

Tak odpowiadasz. Ale musisz liczyć się z reakcja na to co piszesz i tyle, teraz musisz znosić nasze zale

1 godzinę temu, little angel napisał(a):

niewiadomo o kogo chodzi, ale pokażmy wszystkim, że się z niego śmiejemy i jemy popcorn! - tak to wyglądało

co miało na celu? nie wiem

przykro

No dokładnie, dobrze że wytłumaczyłas to tak dokładnie, niektórym trzeba. Jak ktoś chce się z kogoś pośmiać to niech to robi na privie, ogłaszając to wszystkim sam sobie świadectwo dojrzalosci wystawia. Wydaje mi się że to miało być zwykle narzekanko, ale skoro 2 razy wstawione bez refleksji... No to dobrze żeśmy to im wyjaśnili 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, little angel napisał(a):

czyli tajemnicy ciąg dalszy... :roll: no ok...

To nie jest tajemnica. Nie moja wina że ktoś nie wchodzi na Discorda, który jest dostępny dla każdego 🤷‍♀️ To był Wasz wybór, na mnie tego  nie zrzucisz, bo powiadomienie o serwerze było dostępne dla wszystkich 🤷‍♀️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu codziennie ktoś spamuje takimi głupotami to forum? Odkąd częściej tu zaglądam to ciągle jakieś przedszkole... na priv nie możecie rozwiązywać swoich spraw?

P.S. pozdrawiam moderację, która ciągle musi po kimś sprzątać 😅😅😅

Edytowane przez Daimo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Daimo napisał(a):

Czemu codziennie ktoś spamuje takimi głupotami to forum? Odkąd częściej tu zaglądam to ciągle jakieś przedszkole... na priv nie możecie rozwiązywać swoich spraw?

masz rację, czasem ktoś prowokuje, czasem ktoś pociągnie za język, pojawi się poboczny temat, tworzy się offtop i tworzą się emocje...

7 minut temu, Daimo napisał(a):

właśnie chyba nie nadąża, wystarczy, że taki nieprzyjemny post wisi i pojawiają się myśli... a potem odpowiedzi

Edytowane przez little angel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Daimo napisał(a):

Następny. Nie widzisz że właśnie reagujemy ? Och Ale ci dojrzali użytkownicy mają tutaj życie no wybaczcie nam

W sumie ja dostałam sugestię własnego wątku to może powinnam się przymknąć i stworzyć swój pokój. Pomysle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi