TEST: Czy jesteś normalny?

Nic związanego z tematami 'nerwica', 'stres', 'depresja', 'psychologia' itd.
W końcu nie tylko psychologią człowiek żyje. ;)

TEST: Czy jesteś normalny?

Avatar użytkownika
przez peace-b 25 wrz 2006, 18:16
Czy jesteś normalny? To pytanie które często zadajemy sobie sami a najlepszą na nie odpowiedzią będzie rozwiązanie niniejszego testu!

UWAGA! Ten test powstał tylko po to aby się pośmiać i dobrze się bawić. W rzadnym wypadku nie można sugerować się jego wynikiem w celu diagnostycznym! ;)

Należy wybrać tylko jedną odpowiedź do każdego pytania:

1. Czy umiesz rozwiązywać testy?
a) Jasne! Co w tym trudnego?
b) Czasem mam problemy... :roll:
c) Nie mogę! Obserwują mnie! Czekają! :x
d) Mowa o testach psychologicznych?
e) Ciągle jakieś rozwiązuje... psychiatra nie chce dać mi spokoju :|

2. Jakiej jesteś płci?
a) Mężczyzna.
b) Kobieta.
c) Nie odpowiem na to pytanie!
d) A co? Jesteś szowinistą? :?
e) Co za różnica... wszystko we wszechświecie jest energią.

3. Ile to 2+2?
a) 4
b) 5
c) 4!! 4!! Nie zniosę tego!! Co za głupie pytanie!!! :shock:
d) Nie wiem, nie uczyli mnie tego w szkole. Zresztą nie jestem matematykiem i nie jest mi to do niczego potrzebne.
e) Moment, muszę wziąć kalkulator.... chyba 4.

4. Kto według ciebie jest najbardziej normalną osobą?
a) Ja.
b) Mój psycholog/psychiatra.
c) Prezydent!
d) Nie znam nikogo normalnego.
e) Co to znaczy normalną? A czy można być nienormalną? Każdy jest normalny!

5. Czy podoba ci się kolor ściany w twoim pokoju?
a) Jest ok... ale trzeba w końcu znowu pomalować bo się niszczy.
b) Nie tykaj mojej ściany!! Bo pobrudzisz!! Nie zniosę tego!!! Wyjdź!!!
c) A skąd mam wiedzieć skoro nie widzę jakiego jest koloru. Jakiś debil przykleił wszędzie wokół białe poduszki. Dziwne nie?
d) Nie mam ściany w pokoju/nie podoba mi się.
e) Oczywiście. Mój pokój to oaza spokoju urządzona wg. wszelkich zasad Feng-Shui :D

6. Co trzyma cię przy życiu?
a) Nie rozumiem pytania... żyję bo żyję.
b) Wiara/rodzina/praca/nadzieja/miłość.
c) Pigułki!! Duuużo pigułek!! Och taak!! Więcej!! więcej!!
d) Kredyt hipoteczny który trzeba spłacać... :roll:
e) Nic mnie nie trzyma. Może nawet dziś pójdę i szczelę sobie w łeb.

7. Często wychodzisz na dwór?
a) Tak. Lubię spędzać dużo czasu na dworze.
b) Nie, bo nie lubię.
c) Nie! ONI tam są!! Patrzą...czekają!! :evil:
d) No czasem jak mi pozwolą wyjść to jest fajnie.
e) Wolę nie wychodzić bo ten cały świat i ludzie mnie przerażają.

8. Co jesz na śniadanie?
a) To co zwykle.
b) Jakąś zdrową żywność bo wiecie teraz się odchudzam :oops:
c) Cokolwiek byle nie łykać pigułek na pusty żołądek bo potem mnie mdli.
d) To co mi dadzą - czasem nie jem wcale.
e) Nie jem! Oni wkładają tam różne rzeczy! UOP dodaje do wszystkiego narkotyki i wszyscy są pod ich kontrolą!!

9. Z czym kojarzy ci się... stokrotka?
a) Z łąką, kwiatami, motylkami.
b) Z moją dziewczyną/chłopakiem/żoną/mężem.
c) Z kamerami! W stokrotkach są kamery z dostępem do satelity!!! Oni patrzą na nas!!!
d) Ze spokojem.
e) Z grobem, one rosną na grobach :(

10. Co powinno znajdować się dodatkowo w apteczce pierwszej pomocy?
a) Dodatkowe opatrunki, bandaże, plastry...
b) Kanapki.
c) Pigułki!!! Duuuużo pigułek!!!
d) Hmm... strzykawki?
e) Prezerwatywy i środki antykonceptycjne! 8)

11. Kiedy dostajesz ataków paniki?
a) Nie dostaję.
b) Mam tylko lekką tremę przed jakimiś ważnymi spotkaniami i na uroczystościach.
c) W różnych sytuacjach, dopadają mnie z nikąd.
d) Gdy mam wyjść z domu, iść gdzieś lub spotkać się z ludźmi.
e) Ciagle. Wszystko mnie przeraża... wogóle boję się życia.

12. Czy miewasz myśli samobójcze?
a) Nie.
b) Tak, czasami.
c) Kiedy jestem w dołku i mam wszystkiego dość ale nigdy nie na tyle poważnie aby spróbować.
d) Miewam często ale nie mam odwagi aby to zrobić.
e) Jasne, nie tylko myśli. Mam już nawet za sobą próbę.

13. Co myślisz w szkole/pracy?
a) O szkole/pracy.
b) O grach/dziewczynach/chłopakach/imprezach.
c) Aby wziąć tabletke na nerwy. Muszę je brać aby tam przetrwać...
d) Aby jak najszybciej wrócić do domu lub uciec stamtąd.
e) Nie myślę/nie chodzę do szkoły/pracy.

14. Kim jest Jezus?
a) Zbawicielem.
b) Coś słyszałem... :?
c) Moim największym koszmarem! On patrzy na nas! Jest z nimi w zmowie!!! Przyjdzie po mnie!!!
d) To ten facet z tego musicalu "Jesus Christus Super Star"?
e) Aaah! Józek? Piliśmy razem piwo w podstawówce :smile:

15. Uruchamiając zdolności profetyczne można dośjść do przekonania, że leseferystyczne uwarunkowania prowadzą do denucjacji osobników o nieznanej proweniencji. Prawda czy fałsz?
a) Ależ oczywiście, że prawda!
b) Fałsz? :?
c) Nie rozumiem pytania :oops:
d) Otóż wychodząc z wizualnego aspektu koncepcji dochodzimy do kontrowersji więc determinizm pallatywny partycypuje intensywnie w kategorii absolutnej!
e) To test na bycie wariatem a nie filozofem!

16. Kto ma najbardziej pomieszane w głowie?
a) Ten palant co napisał ten tekst!
b) Moim zdaniem to wariaci i fanatycy religijni...
c) Ludzie mówią, że ja :roll:
d) Mój psycholog/psychiatra.
e) Politycy.

17. Co widzisz w snach?
a) Nie pamiętam/nie mam snów.
b) Cycki/laski/sex.
c) Krew/śmierć.
d) Po psychotropach mam takie jazdy że szkoda gadać!
e) Nie sypiam/mam koszmary/omamy.

18. Czy wierzysz w życie pozagrobowe?
a) Tak, jestem wierzącym katolikiem.
b) Nie, jestem racjonalistą.
c) Wierzę w reinkarnację.
d) Nie, ale wierzę że są na świecie demony, diabły i wiedźminy.
e) Ba! Też się bałem duchów kiedy żyłem...

19. Czy masz jakieś ambicje?
a) Oczywiście. Mam zamiar poprzez swoją pracę (i zarobki motywujące mnie do dalszej pracy) być dumnym z siebie, że uczestniczę w rozwoju naszego kraju.
b) Tak, mam ich wiele.
c) A... co?
d) Nie dorwą mnie! Mowy nie ma!
e) Nie mam :cry:

20. Kto rządzi?
a) Władza/Ojciec Rydzyk/kościół.
b) Rodzice :(
c) Spisek! Międzynarodowy spisek terrorystów i farmaceutów! Muuuahahahaha! Pigułki!
d) Psychaiatrzy i psychotropy rulez world! Juppi!!!
e) Bóg/Wielki Brat/Marsjanie.

***** P U N K T A C J A ******

Po rozwiązaniu testu podajcie swoje odpowiedzi w formie: 1a, 2e, 3b itd. a ja podsumuję punkty i podam wam wyniki ;)

Aby nie było że trzymam mój własny w sekrecie:
1a, 2d, 3a, 4e, 5a, 6b, 7b, 8a, 9a, 10e, 11c, 12c, 13e, 14a, 15c, 16b, 17a, 18b, 19b, 20a = 12 punktów czyli stoję na pograniczu ;)

***** WYNIK TESTU ******

(0-5) Jesteś normalny. ZA normalny! Wyluzuj sztywniaku! Idź na balety albo co... Trza się wyluzować! To naprawdę nienormalne być tak normalnym :?
(6-10) Jesteś normalny, bezproblemowy człowiek. Stąpasz trzeźwo po ziemi i umiesz radziś sobie z problemami. Raczej nie grozi Ci szybkie popadnięcie w depresję bo reprezentujesz sobą dużo optymizmu. No.. chyba że to wszystko to wynik jakiejś cud-psychoterapii? :o
(11-20) Wow! Jesteś nieco zwariowany lub znerwicowany! Masz dziwaczne poczucie humoru i chyba stoisz na pograniczu pomiędzy normalnością a nienormalnością. Nie miewasz przypadkiem jakichś manii prześladowczych czy coś? Może masz jakieś fobie albo nerwicę natręctw? Oj uważaj na siebie uważaj... ;)
(21-45) Masz problem, jesteś znerwicowanym neurotykiem i jeśli jeszcze nie popadłeś w depresję to masz taką szansę w najbliższej przyszłości. Dbaj o siebie a jeśli Twoje nastroje nie miną skonsultuj się z lekarzem :smile:
(46-63) Człowieku, jesteś zdepresjonowany lub masz powarzniejszą chorobe psychiczną. Lepiej idź do dobrego psychiatry i weź się za porządne leczenie aby nie popaść w wieksze skrajności - schizy sam nie wyleczysz! Mam nadzieję że bierzesz leki regularnie - broń boże ich nie odstawiaj! :shock:
(64-75) Jesteś normalnie nienormalny. A w dodatku na wolności. Nie wiem jak ich przechytrzyłeś że jeszcze Cię nie zamkneli w pomieszczeniu bez klamek. Stanowisz zagrożenie dla siebie i/lub swojego otoczenia. Kup se kaftan na wszelki wypadek i przybij piątkę :twisted:
Beznamiętny trans, mechaniczny
Tępych zmysłów zgrzyt, genetyczny
Avatar użytkownika
Offline
Posty
279
Dołączył(a)
14 wrz 2006, 00:37
Lokalizacja
Kraków

Avatar użytkownika
przez Radison 25 wrz 2006, 21:42
Mnie się bardzo podoba, śmieszny.

Choć nie zamierzam liczyć swoich punktów :lol:
Pozdrawiam
Avatar użytkownika
Offline
Posty
116
Dołączył(a)
22 sie 2006, 19:27
Lokalizacja
Warszawa

Avatar użytkownika
przez Mizer 26 wrz 2006, 19:16
1e,2e,4a,5b,6b,7a,8b,9b,10b,11c,12c,13c,14e,15d,16c,17d,18b,19b,20c
Ciesz się każdym dniem bo nigdy nie wiadomo, kiedy na Twój dom może najechać ciężarówka z gnojem.
Avatar użytkownika
Offline
Posty
877
Dołączył(a)
08 cze 2006, 17:29

Doradca Nerwica.com

przez Doradca Nerwica.com
Polecam tych psychologów i psychoterapeutów z Twojej okolicy
Doradca Nerwica.com

Avatar użytkownika
przez peace-b 26 wrz 2006, 21:40
Mizer 36 punktów (+ za odpowiedź do pytania nr 3 którego zabrakło, niemniej jednak nie zmienia to wyniku) :)
Beznamiętny trans, mechaniczny
Tępych zmysłów zgrzyt, genetyczny
Avatar użytkownika
Offline
Posty
279
Dołączył(a)
14 wrz 2006, 00:37
Lokalizacja
Kraków

przez shadow_no 27 wrz 2006, 21:32
CO TO MA WSPÓLNEGO Z KROKAMI DO WOLNOŚCI ?!
Zapraszam do sklepu z odzieżą damską i torebkami.
Offline
Założyciel / Administrator
Posty
4758
Dołączył(a)
13 lip 2005, 01:45
Lokalizacja
Częstochowa

Avatar użytkownika
przez p0rk 28 wrz 2006, 09:27
:twisted: HA Ha! A mi się podoba! NIE MA LUDZI NORMALNYCH, SĄ TYLKO NIEDOKŁADNIE PRZEBADANI.
HA HA HA HA HAH AH HHA :twisted:
vanitas vanitatum, et omnia vanitas
Avatar użytkownika
Offline
Posty
65
Dołączył(a)
19 sie 2006, 20:49

Avatar użytkownika
przez peace-b 28 wrz 2006, 14:10
shadow_no napisał(a):CO TO MA WSPÓLNEGO Z KROKAMI DO WOLNOŚCI ?!

Hmm... napawa optymizmem że jeszcze nie jest z nami tak źle jakby się mogło wydawać??? :smile:
Beznamiętny trans, mechaniczny
Tępych zmysłów zgrzyt, genetyczny
Avatar użytkownika
Offline
Posty
279
Dołączył(a)
14 wrz 2006, 00:37
Lokalizacja
Kraków

przez thunder-87 29 wrz 2006, 11:34
1d 2e 3e 4e 5d 6e 7e 8d 9e 10e 11d 12d 13d 14d 15d 16b 17d 18c 19c 20d
jestem czubkiem? 8)
Offline
Posty
1
Dołączył(a)
29 wrz 2006, 11:29

przez Qvo 29 wrz 2006, 21:25
1d
2a
3a
4d
5d
6e
7c
8e
9e
10c
11a
12d
13d
14b
15e
16c
17c
18b
19e
20c
"Masz jeszcze jeden dzień żeby uciec ukryć się nie chcesz być stracony więc szukasz osłony ktoś wydał wyrok więc wciąż uciekasz chowasz się... Tam Twój schron, gdzie Twój dom"
Qvo
Offline
Posty
78
Dołączył(a)
24 cze 2006, 19:24
Lokalizacja
D-ca

Avatar użytkownika
przez peace-b 29 wrz 2006, 22:53
thunder-87 - 43 punkty 8)

Qvo - 46 punktów :mrgreen:
Beznamiętny trans, mechaniczny
Tępych zmysłów zgrzyt, genetyczny
Avatar użytkownika
Offline
Posty
279
Dołączył(a)
14 wrz 2006, 00:37
Lokalizacja
Kraków

przez Qvo 29 wrz 2006, 23:17
To lepiej zrealizować recepte? :roll: :smile:
"Masz jeszcze jeden dzień żeby uciec ukryć się nie chcesz być stracony więc szukasz osłony ktoś wydał wyrok więc wciąż uciekasz chowasz się... Tam Twój schron, gdzie Twój dom"
Qvo
Offline
Posty
78
Dołączył(a)
24 cze 2006, 19:24
Lokalizacja
D-ca

Avatar użytkownika
przez peace-b 30 wrz 2006, 01:35
Wg. testu - TAK 8)
Beznamiętny trans, mechaniczny
Tępych zmysłów zgrzyt, genetyczny
Avatar użytkownika
Offline
Posty
279
Dołączył(a)
14 wrz 2006, 00:37
Lokalizacja
Kraków

przez Nevada 02 paź 2006, 01:48
1a
2b
3a
4d
5a
6d
7b
8c
9d
10d
11c
12e
13d
14a
15c
16c
17d
18b
19c
20d


prosze o rychłą odpowiedź :roll:

fajny test :szukam:
nie pomagam na pw.
nie pomagam w ogóle.
Offline
Posty
266
Dołączył(a)
02 paź 2006, 00:57
Lokalizacja
Horyzont Zdarzeń

przez Kasandra 02 paź 2006, 11:12
1-b, 2-b. 3-a. 4-e.5-a, 6-b, f-b, 8-a, 9-a,10-a,11-c, 12-e, 13-b, 14-a, 15-c, 16-c, 17-a, 18-d, 19-b, 20-a


dodam,ze rozwiazujac test zajelam sie czyms i przetsalam yslec o moich dziwnych "bolach"glowy ale jak skonczylam przepisywac odpowiedzi znow se zaczela :[
If you dream it, and believe it, anything can happen...
Offline
Posty
33
Dołączył(a)
21 maja 2006, 02:13
Lokalizacja
Szczecin

Sortuj wg

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

Przeskocz do