Awarie/błędy na forum

Informacje o forum, ogłoszenia, pytania do Administratorów, Moderatorów. itp.

Awarie/błędy na forum

Avatar użytkownika
przez Lord Kapucyn 17 lut 2016, 23:36
Stracona100, Strona główna http://www.nerwica.com -> zjedź na dół , pod 'Koszem' przycisk "Usuń ciasteczka"
There is one wonder drug, but in three substances.
In the name of the stimulating N-(4-Bromophenyl)adamantan-2-amine,
and of the empathogenic (±)-4-Amino-3-phenyl-butyric acid,
and of the nootropic Ethyl 1-(phenylacetyl)-L-prolylglycinate.

"Jeżeli przysłucham się uważniej, słyszę jak moje geny łkają".
Avatar użytkownika
Offline
Moderator/ R2 - D2
Posty
14243
Dołączył(a)
05 maja 2011, 00:00

Awarie/błędy na forum

Avatar użytkownika
przez Stracona100 19 lut 2016, 16:35
Dzięki za odpowiedź, ale po napisaniu posta nie mogłam już tu wejść :evil: by przeczytać odpowiedzi.
Jak widać teraz znów jestem, więc już jest ok.
"Im mniej człowiek wie, tym łat­wiej mu żyć. Wie­dza da­je mu wol­ność, ale unieszczęśliwia."
"Le­piej jest um­rzeć, kiedy człowiek chce żyć, niż umierać wte­dy, kiedy człowiek chce już tyl­ko umrzeć."

- E.M.Remarque

zabija mnie DEPRESJA ENDOGENNA
Avatar użytkownika
Offline
Posty
1431
Dołączył(a)
18 sty 2016, 11:45

Awarie/błędy na forum

Avatar użytkownika
przez rolosz 29 kwi 2016, 20:11
Nie zawsze wyświetla mi się podpis pod moimi postami, a właściwie częściej się nie wyświetla niż wyświetla. W ustawieniach mam podpis ustawiony jako domyślny. Jak można temu zaradzić?
Avatar użytkownika
Offline
Posty
1281
Dołączył(a)
23 mar 2016, 21:21

Doradca Nerwica.com

przez Doradca Nerwica.com
Polecam tych psychologów i psychoterapeutów z Twojej okolicy
Doradca Nerwica.com

Awarie/błędy na forum

Avatar użytkownika
przez Liber8 30 kwi 2016, 12:26
rolosz napisał(a):Nie zawsze wyświetla mi się podpis pod moimi postami, a właściwie częściej się nie wyświetla niż wyświetla. W ustawieniach mam podpis ustawiony jako domyślny. Jak można temu zaradzić?

Mam tak samo, przed wysłaniem posta pomaga modlitwa i silna wiara w to, że podpis się pojawi. Może jest naukowe wyjaśnienie w skrypcie forum, albo chociaż w opcjach profilu?
Nie wiem, bałem się zapytać o ten problem, ale widzę, że nie jestem osamotniony :pirate:
Avatar użytkownika
Offline
Posty
1119
Dołączył(a)
17 lut 2016, 15:49

Awarie/błędy na forum

Avatar użytkownika
przez Ricah 30 kwi 2016, 12:35
Na pewno przydatna informacja dla administracji bedzie w jakiej skorce to sie dzieje (nowa czy stara).
Trazodon 100mg
Pregabalina doraźnie
Avatar użytkownika
Offline
Posty
1199
Dołączył(a)
01 gru 2014, 19:25
Lokalizacja
Zabrze

Awarie/błędy na forum

Avatar użytkownika
przez rolosz 30 kwi 2016, 13:22
Ricah napisał(a):Na pewno przydatna informacja dla administracji bedzie w jakiej skorce to sie dzieje (nowa czy stara).


Od samego początku mam ustawioną nową skórkę.
Avatar użytkownika
Offline
Posty
1281
Dołączył(a)
23 mar 2016, 21:21

Awarie/błędy na forum

przez Monar 14 maja 2016, 00:01
Witam,
czemu jak dostaję prywatne wiadomości bądź je piszę - mam napisane "G" i nie mogę odczytać wiadomości? :why:
Offline
Posty
2201
Dołączył(a)
03 kwi 2013, 00:43

Awarie/błędy na forum

Avatar użytkownika
przez mirunia 14 maja 2016, 20:06
Stara skórka lepiej działa i jest bardziej przejrzysta, można zmienić:

prze-czanie-z-nowej-szaty-graficznej-na-star-t55283-28.html#p2005434
Życie to dobry nauczyciel, ale trochę dużo bierze za lekcje...
Avatar użytkownika
Offline
Posty
5034
Dołączył(a)
12 wrz 2013, 15:43

Awarie/błędy na forum

przez marcino265 12 lis 2016, 14:29
Podobnie jak 5 innych osób w tym wątku, ja jako 6 już osoba również potwierdzam i zgłaszam problem z odczytem prywatnych wiadomości.

A teraz garść szczegółów technicznych:

Problem polega na tym, że po wejściu do zakładki WYSŁANE lub OTRZYMANE, a następnie kliknięciu na konkretną wiadomość prywatną (a dokładnie - na jej tytuł) celem odczytania wiadomości, zamiast treści wiadomości widnieje na zielonym tle pusta wiadomość z literką G na końcu.

Problem występuje tylko na nowym stylu forum o nazwie "Wide", a więc tymczasowym obejściem problemu i pół-środkiem jest ustawienie starego stylu forum o nazwie "subsilver3":

Panel Użytkownika >> Ustawienia Forum >> Ustawienia Prywatne >> Styl forum >> subsliver3 >> Wyślij

Możliwe przyczyny problemu:

- nieprawidłowe ustawienia stylu i/lub forum
- styl i forum nie są ze sobą do końca kompatybilne (być może styl jest za starej daty/wersji w stosunku do forum lub odwrotnie, podobnie jak problemy może sprawiać korzystanie ze starego programu na nowym komputerze lub z nowego programu na starym komputerze), albo zawiera/ją jakiś błąd

Możliwe rozwiązania problemu (możliwe przez administratorów technicznych forum):

- zresetowanie / zmiana ustawień stylu "Wide" i/lub forum
- przeinstalowanie / usunięcie i zainstalowanie stylu "Wide" na nowo
- zaktualizowanie stylu "Wide" i/lub forum do nowszej wersji
- w ostateczności usunięcie stylu "Wide" i zastąpienie go innym

Problem ukazany na zrzucie ekranu:
http://s1.dodajfote.pl/2016/11/12/problem_PW402e2.png
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Offline
Posty
10
Dołączył(a)
29 lut 2016, 23:33

Awarie/błędy na forum

przez marcino265 12 lis 2016, 14:52
Po wysłaniu posta wyżej przypomniałem sobie o drugim problemie i natychmiast zacząłem edytować post, jednakże po zakończeniu edycji i próbie wysłania otrzymałem komunikat, że "już nie mogę edytować posta", więc zostałem zmuszony do wysłania kolejnego.

A teraz o problemie 2) z brakiem możliwości wysłania prywatnej wiadomości do więcej niż jednej osoby na raz, który również zgłaszało już kilka osób przede mną:

Przy próbie wysłania prywatnej wiadomości do więcej niż jednej osoby otrzymujemy komunikat na czerwonym tle o treści: "Spróbowałeś wysłać wiadomość do zbyt dużej liczby odbiorców", na zrzucie ekranu poniżej:

http://s1.dodajfote.pl/2016/11/12/problem_PW_207654.png

Przecież 2 odbiorców na raz to nie jest zbyt duża ilość, to jakiś błąd czy żart? Limit jest zbyt okrojony, należałoby ustawić większy np. 5 lub 10.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Offline
Posty
10
Dołączył(a)
29 lut 2016, 23:33

Awarie/błędy na forum

przez wieloraki 23 lis 2016, 20:48
słuchajcie jak zmienić rozmiar forum tzn. awki mam na pół monitora literki takie wielki, całe forum jest zbyt duże dla mnie :)
wieloraki
Offline

Awarie/błędy na forum

Avatar użytkownika
przez na_leśnik 23 lis 2016, 20:48
wieloraki, w oberży sprawdź :P .
"Każdy, kto kiedykolwiek zbudował jakieś nowe niebo, znajdował moc do tego dopiero we własnym piekle."
Avatar użytkownika
Offline
Moderator / II Mister Forum
Posty
9163
Dołączył(a)
25 lut 2013, 21:37
Lokalizacja
Sterta walizek...

Awarie/błędy na forum

Avatar użytkownika
przez dr. Psycho Trepens 08 mar 2017, 22:14
marcino265 napisał(a):Po wysłaniu posta wyżej przypomniałem sobie o drugim problemie i natychmiast zacząłem edytować post, jednakże po zakończeniu edycji i próbie wysłania otrzymałem komunikat, że "już nie mogę edytować posta", więc zostałem zmuszony do wysłania kolejnego.

A teraz o problemie 2) z brakiem możliwości wysłania prywatnej wiadomości do więcej niż jednej osoby na raz, który również zgłaszało już kilka osób przede mną:

Przy próbie wysłania prywatnej wiadomości do więcej niż jednej osoby otrzymujemy komunikat na czerwonym tle o treści: "Spróbowałeś wysłać wiadomość do zbyt dużej liczby odbiorców", na zrzucie ekranu poniżej:

http://s1.dodajfote.pl/2016/11/12/problem_PW_207654.png

Przecież 2 odbiorców na raz to nie jest zbyt duża ilość, to jakiś błąd czy żart? Limit jest zbyt okrojony, należałoby ustawić większy np. 5 lub 10.


Mam ten sam problem, jak to naprawić ?

Nie mogę wysyłać wiadomości na priv bo wywala mi błąd: Spróbowałeś wysłać wiadomość do zbyt dużej liczby odbiorców.
PROSZĘ O POMOC, BO TEN BŁĄD JEST TU JUŻ 2 LATA I NIC Z TYM NIE ZROBIONO !!!
Paroksetyna - 80mg
Amitryptylina - 50mg
Mianseryna - 20mg
Alprazolam - 0,5mg
--------------------
Posty
468
Dołączył(a)
15 kwi 2015, 17:41
Lokalizacja
Warszawa

Awarie/błędy na forum

Avatar użytkownika
przez SmutnaTęcza 17 mar 2017, 16:02
Nie wiem, co jest nie tak, i czy taki temat był już poruszany, ale czasem nie można się zalogować. Wpisuję login i hasło, a wyskakuje komunikat, że jedno lub drugie jest błędne. Ok, może zmieniłam hasło. Wpisuję więc kolejne z tych, których używam na innych portalach. I kolejne, i kolejne. I nic. A login na pewno wpisuję poprawny, to akurat wiem, literówek też nie robię. Już zaczęłam się nawet zastanawiać, czy mnie stąd nie usunięto. Po czym wpisuję jeszcze raz wpisane już wcześniej hasło i nagle cudownie mogę się zalogować. WTF :bezradny:
Avatar użytkownika
Offline
Posty
4532
Dołączył(a)
31 paź 2013, 16:04
Lokalizacja
okolice Trójmiasta

Sortuj wg

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

Przeskocz do