Pytanie do Admina/Moderacji

Informacje o forum, ogłoszenia, pytania do Administratorów, Moderatorów. itp.

Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez dogomaniaczka 23 lis 2011, 15:44
Korba, :mrgreen: gdzieś się wciśnie :mrgreen:
Avatar użytkownika
Offline
Posty
6074
Dołączył(a)
21 maja 2011, 13:42

Pytanie do Admina

przez shadow_no 23 lis 2011, 21:17
j/w :)
Zapraszam do sklepu z odzieżą damską i torebkami.
Offline
Założyciel / Administrator
Posty
4758
Dołączył(a)
13 lip 2005, 01:45
Lokalizacja
Częstochowa

Pytanie do Admina

przez Agasaya 29 lis 2011, 15:58
Tu Mad, moje konto ma blokadę. Niech ktoś z modów poinformuje shada na mod. subforum, żeby odebrał pw i wysłał do rozwiązania mojego problemu stado świetnie przeszkolonych małp. Ok, dzięki za uwagę, i zwracam pałeczkę prawowitej właścicielce konta.:P
Agasaya
Offline

Doradca Nerwica.com

przez Doradca Nerwica.com
Polecam tych psychologów i psychoterapeutów z Twojej okolicy
Doradca Nerwica.com

Pytanie do Admina

przez shadow_no 29 lis 2011, 16:07
Poszło :)
Zapraszam do sklepu z odzieżą damską i torebkami.
Offline
Założyciel / Administrator
Posty
4758
Dołączył(a)
13 lip 2005, 01:45
Lokalizacja
Częstochowa

Pytanie do Admina

przez Michuj 01 gru 2011, 14:26
Hej. Mam problem. Nie mogę się połączyć z Wiolą przez naszą sieć domową. Robiłem reset routera i z jednego i drugiego komputera nie da się... Aktualnie piszę połączony z jakiejś niezabezpieczonej sieci i działa. Co się może dziać? IP mamy zmienny więć chyba bana na IP nie ma... Ale nie wiem co może być grane... Pomoże ktoś?

-- 01 gru 2011, 13:32 --

Dodam, że rano, w okolicach godziny jakoś 7.30 logowałem się na swój nick i było ok przez chwilę. Później wyskoczyło, że nie chce połączyć i tak już zostało...
Michuj
Offline

Pytanie do Admina

przez Zmęczonyyy 01 gru 2011, 14:32
Przez co chcesz się łączyć? skype, gg?
Zmęczonyyy
Offline

Pytanie do Admina

przez Michuj 01 gru 2011, 14:34
router wi-fi

-- 01 gru 2011, 13:36 --


Przez co chcesz się łączyć? skype, gg?

że co? gg mi działa normalnie ale co to ma do forum?
Michuj
Offline

Pytanie do Admina

przez Zmęczonyyy 01 gru 2011, 14:38
Nie mogę się połączyć z Wiolą przez naszą sieć domową.
OMG, zrozumiałem, że nie możesz się połączyć z forumową wiolą-moderatorką :smile: Już załapałem.
Tylko forum nie działa? Czy wszystko?
Zmęczonyyy
Offline

Pytanie do Admina

przez Michuj 01 gru 2011, 14:40
tylko forum. Z sieci sąsiada działa...
Michuj
Offline

Pytanie do Admina

przez Zmęczonyyy 01 gru 2011, 14:47
Zmienne IP...
a spróbuj przez jakieś webProxy WebProxy
Nie mam pojęcia, może coś z DNS'ami.

Przeglądarka nie, bo z innej sieci działa...
Zmęczonyyy
Offline

Pytanie do Admina

przez Nel 01 gru 2011, 14:48
Zmęczonyyy, ha ha ha tez tak zrozumiałam...piję kawę i dumam WTF...
...Wracam w siebie i znajduję świat!
Znowu raczej w przeczuciu i niejasnym pożądaniu niż w rzeczywistym kształcie i żywej sile...

Johann Wolfgang von Goethe
Nel
Offline
Posty
6089
Dołączył(a)
20 cze 2011, 16:44

Pytanie do Admina

przez Michuj 01 gru 2011, 15:32
no i dupa. Nie mogę się połączyć... Nie wiem co jest grane.
Michuj
Offline

Pytanie do Admina

przez paradoksy 01 gru 2011, 16:10
no i pytanie michuja nieaktualne, bo sam ponakładał jakieś blokady. wina nie leży po stronie forum.
paradoksy
Offline

Pytanie do Admina

przez Michuj 01 gru 2011, 16:17
paradoksy, nic nie jest nie aktualne. Po 1 domyślam się, że gówno wiesz na temat tego problemu więc siedź cicho, ponieważ pytanie nie było skierowane do Ciebie. Nie wiem co spanikowana Wiola napisała, natomiast powtarzam, nie nakładałem żadnej blokady. Rano wszystko działało, po czym sie rozłączyło i trwa to do teraz.
Michuj
Offline

Sortuj wg

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

Przeskocz do