Pytanie do Admina/Moderacji

Informacje o forum, ogłoszenia, pytania do Administratorów, Moderatorów. itp.

Pytanie do Admina

przez shadow_no 24 lut 2011, 01:11
Jimmi123 napisał(a):Ja mam pytanie. Dlaczego na forum nie ma shoutboxa? Widzę, że jest czat, ale można by też dodać SB na stronie głównej.

Można by, ale nie widzę takiej potrzeby. W większości w SB pojawiały się wulgaryzmy, spam i flood. Nad ircem jest większa kontrola.

@ALEKS*OLO: Źle Ci ostatnio zdjąłem ostrzeżenie stąd taki bug teraz. Zaraz zerkne i naprawie
Zapraszam do sklepu z odzieżą damską i torebkami.
Offline
Założyciel / Administrator
Posty
4758
Dołączył(a)
13 lip 2005, 01:45
Lokalizacja
Częstochowa

Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez ALEKS*OLO 27 lut 2011, 00:38
shadow_no, ja pytanko znowu mam , tak skromnie zapytam czy można coś z tym zrobić ?

Zobacz watek - Pytanie do Admina


w każdym temacie zamiast tylko nazwy tematu jest to "Zobacz wątek" na nerwy mi to działa no :roll:

Wicie o co mi chodzi ? :mrgreen:
"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
2384
Dołączył(a)
01 mar 2008, 00:25
Lokalizacja
Śląsk

Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez marcja 27 lut 2011, 14:43
ALEKS*OLO napisał(a):
Wicie o co mi chodzi ? :mrgreen:


NIE :mrgreen: Ja nic takiego nie mam
Avatar użytkownika
Offline
Posty
2365
Dołączył(a)
29 cze 2006, 23:07

Doradca Nerwica.com

przez Doradca Nerwica.com
Polecam tych psychologów i psychoterapeutów z Twojej okolicy
Doradca Nerwica.com

Pytanie do Admina

przez Thazek 27 lut 2011, 15:22
Spróbujcie innej przeglądarki np Google Chrom!
bo ja jej używam i mam normalnie 8)
Thazek
Offline

Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez marcja 27 lut 2011, 15:24
Ja mam najnowsza mozlille i niesamowicie stara wersje IE, ktorej nie chce mi sie aktualizowac i w obu nie widze zadnego: "Zobacz watek" :)
Avatar użytkownika
Offline
Posty
2365
Dołączył(a)
29 cze 2006, 23:07

Pytanie do Admina

przez Thazek 27 lut 2011, 15:30
Panna_Modliszka, Firefox to syf!
Chrome sobie zainstaluj... 8)
Thazek
Offline

Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez marcja 27 lut 2011, 15:30
To nie wiem - widac to zalezy od czegos innego.

Mnie natomiast deneruje fakt, ze wlasnie w owej mozilli bardzo czesto mam tak, ze po wlaczeniu kompa i wejsciu na forum, pojawia sie napis: "Strona w trybie offline" i widze wypowiedzi z godziny/dnia w ktorym poprzednio bylam na forum...Oczywiscie net dziala w tym czasie bez zarzutu...
W IE nigdy czegos takiego nie mam
Avatar użytkownika
Offline
Posty
2365
Dołączył(a)
29 cze 2006, 23:07

Pytanie do Admina

przez Thazek 27 lut 2011, 15:33
Panna_Modliszka, Opera jest dobra na telefon...
mówię Wam Google Chrome
Thazek
Offline

Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez marcja 27 lut 2011, 15:43
Widac to specjalnie dla Was taka zacheta - koniecznie zobacz watek! :mrgreen:
Avatar użytkownika
Offline
Posty
2365
Dołączył(a)
29 cze 2006, 23:07

Pytanie do Admina

przez Thazek 27 lut 2011, 15:44
No ale w czym to przeszkadza?
ja nawet tego nie zauważyłem... :shock:
Thazek
Offline

Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez marcja 27 lut 2011, 15:45
Ja nie musialam zauwazac, bo tego po prostu NIE MAM :)
Avatar użytkownika
Offline
Posty
2365
Dołączył(a)
29 cze 2006, 23:07

Pytanie do Admina

przez paradoksy 27 lut 2011, 18:13
ja mam operę i tego nie mam.
paradoksy
Offline

Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez Badziak 27 lut 2011, 18:31
Mam Firefoxa i też mam taki napis. Na początku mnie to wkurzało, ale już się przyzwyczaiłam.
Zaburzenia depresyjno-lękowe z elementami fobii społecznej:
Anafranil SR (klomipramina) 150 mg
Amizepin (karbamazepina) 400 mg

+ terapia behawioralno-poznawcza :)
Avatar użytkownika
Offline
Posty
1412
Dołączył(a)
19 kwi 2010, 23:21

Pytanie do Admina

przez shadow_no 27 lut 2011, 23:26
marcja, nie możliwe, że nie miałaś czegoś takiego. To nie wynikało z tego kto jaką ma przeglądarkę tylko i wyłącznie zależało to od konfiguracji forum.
Wyłączyłem ten napis. Szczerze mówiąc nawet go nie zauważałem. :mrgreen:
Zapraszam do sklepu z odzieżą damską i torebkami.
Offline
Założyciel / Administrator
Posty
4758
Dołączył(a)
13 lip 2005, 01:45
Lokalizacja
Częstochowa

Sortuj wg

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

Przeskocz do