Jak wstawic zdjecie!!!!???

Hasiok.

Jak wstawic zdjecie!!!!???

Avatar użytkownika
przez DarkAngel 08 lip 2006, 23:55
Witam!!!
Mam problemik, i jest juz on czasu kiedy forum powędrowało na inny serwer... nie moge wstawic zdjecia....żadnego....nawet najmniejszego.....ciupeńkiego...... Z kazda próba wyskakuje mi "Tried to upload empty file"... znam juz ten tekst na pamięc....z tego co widze inni moga wstawiac zdjecia....dlaczego wiec ja nie mogę.....Czyżby klątwa, urok.....czary VooDoo????
Shadow poradzisz coś? ;)
Obrazek
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
1538
Dołączył(a)
24 wrz 2005, 01:59
Lokalizacja
z babcinej kołdry

przez drań 09 lip 2006, 00:03
Spróbuj sie wylogować i zalogować jeszcze raz, może to pomorze ;)
Pozdrawiam
Offline
ExModerator
Posty
465
Dołączył(a)
28 gru 2005, 21:02

przez shadow_no 09 lip 2006, 00:55
test

edit. hmmm, u mnie śmiga ładnie, quoty 30mb też nie przekroczyłeś, więc za nic nie mogę dojść do tego, co jest u Ciebie nie tak...
Hmmmm...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Zapraszam do sklepu z odzieżą damską i torebkami.
Offline
Założyciel / Administrator
Posty
4758
Dołączył(a)
13 lip 2005, 01:45
Lokalizacja
Częstochowa

Doradca Nerwica.com

przez Doradca Nerwica.com
Polecam tych psychologów i psychoterapeutów z Twojej okolicy
Doradca Nerwica.com

Avatar użytkownika
przez DarkAngel 09 lip 2006, 02:23
Udało się...musiałem sie jeszcze raz zalogować (Dzieki Łukasz)....i poszło....ale niestety przed kazdym wysłaniem zdjecia musze sie logowac na nowo....
Ale nic nie szkodzi....ważne ze moge już wstawiać zdjecia....
Pozdrawiam!!!!
Obrazek
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
1538
Dołączył(a)
24 wrz 2005, 01:59
Lokalizacja
z babcinej kołdry

Avatar użytkownika
przez Magda-27 09 lip 2006, 08:57
DA ja mam to samo :) Myślałam, że mi komp nawala, ale na szczęście nie. Faktycznie przed każdym wstawianym obazkiem , czy avatarkiem trzeba sie na nowo logować, bo inaczej nie można wstawić.
Jeszcze raz wielkie dzięki dla Łukasza za pomoc :*:*:*
szukam osób chętnych podjąć współpracę z FM GROUP Polska http://www.perfumyfm.sileman.net.pl
Avatar użytkownika
Offline
Przyjaciel forum
Posty
891
Dołączył(a)
22 lis 2005, 13:23
Lokalizacja
Ruda Śląska

Avatar użytkownika
przez maiev 01 gru 2006, 16:30
u mnie też coś nie tak, nie wiem czemu - próbuję i próbuję. Niby pisze że się załączyło i nima. U mnie coś z tym proxy nie tak, a mój dostawca internetu w osobie mojego braciszka ma to gdzieś. No nic. Próbuję dalej. Może ja po prostu za głupia jestem. hmmm

[ Dodano: Pią Gru 01, 2006 6:44 pm ]
no- udało się jakimś cudem!!!! hurrrra
"I need a new version of me..."
Avatar użytkownika
Offline
Posty
1417
Dołączył(a)
19 lis 2006, 17:01
Lokalizacja
to tu to tam....

Sortuj wg

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

Przeskocz do