| Autor |
|
|
k_o82
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  30 Lip 2010, 14:59 |
|
|
|
znowu mnie napie... serce... 
|
|
|
|
 |
|
ewap99
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  30 Lip 2010, 16:29 |
|
Od: 24 Wrz 2009, 22:00 Posty: 232 Miejscowość: bielsko Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
po cieżkiej chorobie z której przez miesiac sie nie wylizałam jeszcze padła mi psychika do tego zachorowała moja psycholog i mam znow miesieczna przerwe w terapii 
______ http://www.psychologia.sos.pl/
|
|
|
|
 |
|
chojrakowa
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  30 Lip 2010, 17:00 |
|
Od: 19 Lip 2010, 17:36 Posty: 726 Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
|
Smutek, wielki i ciężki. Te leki to szajs, ból jest, strach jest i panika, tylko odruch zahamowany, siedzę jak roślina zamiast wyć.
______ Zawsze szybko umierają tacy jak ja, tacy sami lecz ciągną nitki inny kolor...
http://www.youtube.com/watch?v=jXjxnzObnjw
|
|
|
|
 |
|
love_caffeine
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  30 Lip 2010, 17:09 |
|
Od: 02 Maj 2010, 21:49 Posty: 224 Miejscowość: Wawa Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
helvetti88 napisał(a): Ja bardzo lubię, wiele hip-hopowych tekstów skłania do refleksji, i wiele jest smutnych. Jak na przykład moja ukochana piosenka- Grammatik- Rozmowa Albo Paktofonika - "Chwile ulotne". Chyba nic już mi nie pomoże, nawet chwile spędzone z dzieckiem którego widok sprawiał kiedyś, że płakałam ze szczęścia.. Nie czuje, nie myślę, , to już nawet nie jest życie... Mam ochotę odstawic leki, nadal nienawidzę siebie, wczoraj znowu się pocięłam, aaa....
______ ...I'll be there as soon as I can, but I'm busy mending broken pieces of the life I had before...
"Czymże jest śmierc? Szczęsciem. Powrotem z niewypowiedzianie przykrego błądzenia."
|
|
|
|
 |
|
Dori26
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  30 Lip 2010, 17:19 |
|
Od: 27 Lip 2010, 16:59 Posty: 33 Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
Witam,u mnie tez nienajlepiej kreci mi sie w glowie,niedobrze mi,mam wrazenie ze zara padne  ,bylam dzis u psychiatry dal mi narazie kalms choc niewiem czy to niezaslabe na te moje leki  mam tez chydroxyzinum ale boje sie brac  POZDRAWIAM
|
|
|
|
 |
|
helvetti88
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  30 Lip 2010, 17:19 |
|
Od: 16 Kwi 2009, 20:14 Posty: 174 Miejscowość: 3miasto. Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
|
|
|
 |
|
love_caffeine
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  30 Lip 2010, 17:36 |
|
Od: 02 Maj 2010, 21:49 Posty: 224 Miejscowość: Wawa Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
|
Dori26czemu się boisz hydroxizinum? Bardzo uspokaja, tylko pierwszego dnia spac mi się chciało.
______ ...I'll be there as soon as I can, but I'm busy mending broken pieces of the life I had before...
"Czymże jest śmierc? Szczęsciem. Powrotem z niewypowiedzianie przykrego błądzenia."
|
|
|
|
 |
|
helvetti88
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  30 Lip 2010, 17:38 |
|
|
|
Ja jak wziełam pierwszy raz to sie czułam jak naćpana, ale potem było okey, uspokajało mnie w przypadku ataków paniki i lepiej po tym spałam.
______ Czasami trzeba skoczyć z mostu ... ... by urosły skrzydła.
moje fotki, moje smutki, mój świat: http://www.photoblog.pl/#psychokitty
|
|
|
|
 |
|
Dori26
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  30 Lip 2010, 18:09 |
|
|
Dziekuje,moja pani psycholog tez twierdzi ze to slaby niby lek moze zeczywiscie niema sie czego bac  i zaczne brac bo te leki juz mnie wykanczaja  POZDRAWIAM
|
|
|
|
 |
|
oooooooooooo
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  30 Lip 2010, 18:17 |
|
Od: 17 Lip 2010, 10:06 Posty: 141 Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
zaraz mi głowe rozwali,albo ja ją rozwale o ściane taki ból ze juz nie daje rady
|
|
|
|
 |
|
k_o82
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  30 Lip 2010, 20:48 |
|
|
|
wiem już czego potrzebuje żeby znowu odzyskać radość życia i energie... niestety jest to druga osoba która ma duży wpływ na moje samopoczucie... z jednej strony dobrze a z drugiej zle ...  nawet w niespodziewanej chwili można złapać szczęście nawet nieświadomie... nie zależnie ile będzie ten stan trwać fotografia dodaje mi więcej radości i lepsze możliwości na poznanie nowych osób które normalnie w normalnych okolicznościach nie poznał. 
|
|
|
|
 |
|
czarna megi
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  31 Lip 2010, 13:13 |
|
Od: 07 Mar 2010, 12:42 Posty: 148 Miejscowość: lodzkie,Lodz,Rzgowska Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
|
ja dostalam na moje choroby taki lek tetraratio, i dziala on na rozluznienie miesni przyszkieletowych ale jak go wzielam to jak po jakims psychotropie, przeczytalam ze to jest pochodne od afobamu tylko ja mam dawke dzienna 100. i czuje sie dziwnie smutno, bol brak szczescia, wogole do d..
[Dodane po edycji:]
pokaze wam moje sloneczko
to druga moja cora
moj synus, tak wam pokazuje moje dzieciaszki
to moja kochana rozyczka, wkladam w nia duzo pracy..
[ ZAREJESTRUJ SIE ABY ZOBACZYC ZALACZNIK ]
|
|
|
|
 |
|
wrazliwy
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  31 Lip 2010, 15:33 |
|
Od: 21 Lip 2010, 13:45 Posty: 214 Miejscowość: Stolica Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
Ja rano czułem się w miarę okej. Dostałem lekkiego lęku, ale nie było tak bardzo źle. Później poszedłem na basen. Zmęczyłem się porządnie!  Ale w szatni dopadł mnie kilkunastosekundowy lęk i już mnie brzuch rozbolał  Czy to się kiedyś skończy? No a teraz dalej trochę mnie brzuch boli, czuję się taki zmęczony po basenie i od rana taki senny.
______ Ludzie, którzy uchodzą za twardych są tak naprawdę dużo bardziej wrażliwi niż ci, którzy są mocno chwaleni za swoją wylewną wrażliwość. Chcą uchodzić za twardych, ponieważ ich wrażliwość, gdy się ujawnia, przysparza im tylko bólu.
|
|
|
|
 |
|
helvetti88
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  31 Lip 2010, 16:18 |
|
|
|
Ja sie czuje koszmarnie, płaczę i śpiewam znów...
______ Czasami trzeba skoczyć z mostu ... ... by urosły skrzydła.
moje fotki, moje smutki, mój świat: http://www.photoblog.pl/#psychokitty
|
|
|
|
 |
|
chojrakowa
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  31 Lip 2010, 16:27 |
|
Od: 19 Lip 2010, 17:36 Posty: 726 Płeć:  Ostrzeżenia: 0
|
|
Będę wyć, czuję ciężar tego smutku, dopiero wstałam a już to wiem, boże, kolejny dzień...
______ Zawsze szybko umierają tacy jak ja, tacy sami lecz ciągną nitki inny kolor...
http://www.youtube.com/watch?v=jXjxnzObnjw
|
|
|
|
 |
|
Dori26
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  31 Lip 2010, 16:34 |
|
|
Witam,ja czuje sie tak jakby mialo mnie zaraz rozerwac  nosi mnie jak cholera nawet tabletki niedzialaja  niewiem juz co z soba zrobic  mam juz dosc tej meczarni...pozdr
|
|
|
|
 |
|
wrazliwy
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  31 Lip 2010, 16:36 |
|
|
|
Dori26, a co Ci jest konkretnie?
______ Ludzie, którzy uchodzą za twardych są tak naprawdę dużo bardziej wrażliwi niż ci, którzy są mocno chwaleni za swoją wylewną wrażliwość. Chcą uchodzić za twardych, ponieważ ich wrażliwość, gdy się ujawnia, przysparza im tylko bólu.
|
|
|
|
 |
|
Dori26
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  31 Lip 2010, 16:54 |
|
|
Konkretnie to sama juz niewiem,mam nerwice lekowa,dzis np;na niczym niemoge sie skupic,w glowie zamet jakby sie krecilo ale niekreci  wciaz mi sie odbija,i strasznie dusi  niewiem co robic a najgorsze jest to ze jestem z tym cholerstwem sama bo rodzina nie rozumi tego co przezywam(moze gdyby rodzice zyli bylo by mi latwiej),a tak jest jak jest na dodatek sama wychowuje brata.pozdr
|
|
|
|
 |
|
wrazliwy
|
Re: Jak się dziś czujecie? Umiecie to opisać?  31 Lip 2010, 17:04 |
|
|
|
Dori26, trudno mi coś Tobie doradzić. Dość mało napisałaś, tak nieprecyzyjnie o swoich dolegliwościach, czego się boisz itd. Ale ściskam ciepło i trzymam kciuki, żeby było lepiej.:)
|
|
|
|
 |
|